Avainsanat

, , , , , , , , , , , ,

Nukensänky kelpaa kanadalaisen eläinhoitolan kissan lepopaikaksi. Kuva: Etobicoke Humane Society.

Eläinsuojelussa pienet asiat voivat olla symbolisesti suuria. Kansainvälisesti toimiva huonekalujätti IKEA näytti Kanadassa esimerkkiä lahjoittamalla Toronton esikaupunkialueella toimivasta myymälästään 10 nuken sänkyä paikalliselle Etobicoke Humane Society -hyväntekeväsyysjärjestön eläinhoitolalle.

Sängyt koottiin ja lattiaa mukavampia makuupaikkoja tarjottiin suojapaikan kissoille. Ja katit ottivat lahjoituksen mieluusti vastaan, Humane Societyn välittämät kuvat osoittavat. Sänkyjen lisäksi IKEA lahjotti Humane Societyn hyväntekeväisyystyöhön 300 dollarin avustuksen (Stylist, 18.4.2017; http://www.stylist.co.uk/life/cute-adorable-pet-cat-kitten-sleep-ikea-donates-miniature-doll-beds-to-a-cat-shelter

Mainokset