Avainsanat

, , , , , , , , , , , , ,

Queen Victoria -pubin joulukuusi herättää ansaittua huomiota, josta paikan isäntä Mark Walton voi olla ylpeä. Kuva: Express.co.uk.

Queen Victoria -pubin joulukuusi herättää ansaittua huomiota, josta paikan isäntä Mark Walton voi olla ylpeä. Kuva: Express.co.uk.

Joulukuusella on pitkät ja maittain vaihtelevat perinteet, ja perinteet muuttuvat ajan ilmiöiden myötä. Tätä nykyä ei enää pidetä lainkaan kummallisena, että kodeissa ja julkisissa tiloissa on muovinen joulukuusi. Englantilaisessa, Somersetin piirikunnan Priddyn kylässä toimiva peribrittiläinen Queen Victoria -pub juhlii joulua lasisissa merkeissä – eikä vain juomien tarjoilussa vaan myös näyttävässä ulkokoristelussa. 

Paikallinen asukas ja pubin kanta-asiakas kokosi viikon kestäneen työrupeaman kuluessa tuhannesta tyhjästä lasipullosta yli kolmimetrisen (16 jalkaa) ”joulukuusen” varta vasten rakennetun rautakehikon ympärille.

Joulun jälkeen lasikuusen pullot toimitetaan asianmukaisesti kierrätykseen, ja kuusen rautakehikosta tule kesällä puutarha-istutusten alusta (Express.co.uk, 13.12.2016; http://express.co.uk/news/uk/742903/Bottle-Christmas-tree-pub-Priddy-Somerset

Mainokset