Avainsanat

, , , , , ,

NASAn kuva Auringon energiapurkauksesta

Kuva: NASA, Solar Dynamics Observatory.

Kuva: NASA, Solar Dynamics Observatory.

Lukemattomista julisteista, tarroista ja mainoksista tuttu Smiley sekä digitaalisen viestinnän kestosuosikki naurava hymiö (emoji) ovat totuudenmukainen kuva kaiken elollisen turvaavasta Auringosta. Yhdysvaltain avaruushallinnon (NASA) välittämä kuva Auringon pinnalla havaittavista energiapurkauksista on ainakin hetkellisesti muodostanut kuvion, josta erottuvat silmät, nenä ja naurava suu.

NASA:n Solar Dynamics Observatoryn (SDO) kuvan mielenkiintoisen yksityiskohdan havaitsi ja tulkitsi tutkija Karl Battams, joka esittää Twitter-tilillään Auringon hymy-tervehdyksen. Ja jos viesti ei heti mene perille, tutkija antaa tervehdysohjeenkin: Taivuta päätäsi hieman vasemmalle, ja Auringon hymy kohdistuu juuri sinuun (Kuva: NASA, Solar Dynamics Observatoryhttps://twitter.com/SungrazerComets/status/804741960250617856/photo/1

Mainokset