Avainsanat

, , , , , ,

Vuoden pesti, joka kuukausi testattavaksi jopa 200 dollarin lelut

Vuoden 2015 ammattimainen lelutestaaja Carlo vakuuttaa YouTube -videolla työn olevan kiinnostavaa ja kannustavaa – ja samaan on päätynyt The Warehouse -tavarataloketjukin palkkaamalla taas uudet testaajat. Kuva: YouTube.

Vuoden 2015 ammattimainen lelutestaaja Carlos vakuuttaa YouTube -videolla työn olevan kiinnostavaa ja kannustavaa – ja samaan on päätynyt The Warehouse -tavarataloketjukin palkkaamalla taas uudet testaajat. Kuva: YouTube.

Lelumarkkinat ovat laajat ja nopeasti uusiutuvat, joten sekä valmistajien että myyjien on syytä olla tietoisia käyttäjä/asiakaskunnan toiveista. Uusiseelantilainen The Warehouse-tavarataloketju on ratkaissut tiedonhankintaongelman palkkaamalla ammattitaitoisia lelutestaajia. Vuotuisen leluale -kampanjan alkajaisiksi The Warehouse julisti taas haettavaksi kahden uuden lelutestaajan vakanssit. Testaajan on oltava 5–10 -vuotias, ja alaikäiseltä vaaditaan tietysti vanhempien/holhoojan suostumus. Tehtävään haetaan lähettämällä esittelyvideo, jossa hakija toimii omien lelujensa kanssa.

Vuoden kestävään testaajan työhön kuuluu uusien lelujen käyttäminen kotioloissa, arvion tekeminen ja julkistaminen tuotteiden hyvistä ja mahdollisista huonoista puolista sekä toimiminen tavaratalon markkinointitehtävissä. Korvaus testaajan työstä kuulostaa ikäluokan ja tehtävän luonteen huomioiden kohtuullisen hyvältä: Testaaja saa joka kuukausi jopa 200 dollarin arvosta leluja kotiinsa. Työetuihin kuuluu myös 250 dollarin arvoinen Huawei-tablettitietokone yhteydenpitoa varten, ja lisäksi työntekijä saa The Warehouse -tavaratalon 1 500 dollarin lahjakortin. Edellisen testivuoden työntekijä Abbey Scott tiivistää lelutestaajan työnkuvan toteamalla lelupaketin säännöllisen tulon olevan samanlaista kuin viettäisi syntymäpäiviä kerran kuukaudessa (The New Zealand Herald, 30.6.2016; http://m.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=11666162

Mainokset