Avainsanat

, , , , , , , ,

Tour de France -voittajan pyörä julisti tukea luonnonsuojelulle

Tour de France -voittajan pyörä julisti tukea luonnonsuojelulle.

Maailman tunnetuimpiin ja seuratuimpiin urheilutapahtumiin lukeutuvan Ranskan ympäriajon (Tour de France) 102. kisan voittoon 26.7.2015 polkenut brittipyöräilijä Christopher Froome julisti pyörässään tukea luonnonsuojelujärjestö United for Wildlifelle pyöräänsä kiinnitetyllä sarvikuonotarralla.

Sarvikuonojen suojelu on lähellä Froomea, joka on asunut nuoruudessaan Keniassa ja Etelä-Afrikassa, eivätkä suuret ja tätä nykyä salametsästyksen uhkaamat suuret villieläimet ole koskaan unohtuneet nykyisin Englannissa asuvan, Sky Team -ammattilaistallia edustavan pyöräilijän mielestä.

Froomen tavoin luontojärjestön tunnettuja tukijoita ovat ammattiurheilijoista ainakin kilpa-autoilija, formula 1 -maailmanmestari Lewis Hamilton, jalkapalloilija David Beckham sekä tenniksen Wibledon- ja olympiavoittaja Andy Murray.

Mainokset