Avainsanat

, , , , , ,

National Institutes of Health -kattonimen alla toimii 27 yhdysvaltalaista organisaatiota. National Institute of Medicine toimii heinäkuusta 2015 lähtien nimellä National Academy of Medicine.

National Institutes of Health -kattonimen alla toimii 27 yhdysvaltalaista organisaatiota. National Institute of Medicine toimii heinäkuusta 2015 lähtien nimellä National Academy of Medicine.

Yhdysvaltain kansanterveyden ja lääketieteen tutkimuksen, rahoituksen ja hallinnon toimialoilla on kaikkiaan 27 eri laitosta ja organisaatiota, jotka toimivat yhteisen katto-organisaation National Institutes of Health (NIH) nimen alla.

Lääketieteen tutkimuksen ylin asiantuntijaorganisaatio, The Institute of Medicine muuttaa nimensä. 1.7.2015 lähtien laitoksen nimenä on the National Academy of Medicine. Nimenmuutoksen tarkoituksena on yhtenäistää liittovaltion ylimpien asiantuntijaorganisaatioiden nimityksiä. The National Academy of Medicinen rinnalla toimivat the National Academy of Sciences sekä the National Academy of Engineering (Nature, 7.5.2015).

Mainokset